Main Logo

Horeca

Vertrouwde partner voor drankleveringen aan horeca in Antwerpen en Mechelen!

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw horecazaak te voorzien van de beste dranken. Als echt familiebedrijf zijn we al jarenlang actief in de bruisende Antwerpse en Mechelse horecasector. Hoewel we gegroeid zijn tot een gezonde KMO met zo’n 25 werknemers, staan de zaakvoerders nog elke dag mee in de field. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en ervoor zorgen dat elke levering met zorg en aandacht wordt behandeld.

Strategische locatie,
vlakbij het centrum van Antwerpen

Onze strategische locatie, vlakbij het centrum van Antwerpen, zorgt voor een vlotte en efficiënte levering van uw dranken. We begrijpen dat tijd een essentiële factor is in de horecasector en dat u niet kunt wachten op uw bestellingen. Daarom streven we ernaar om uw dranken snel en betrouwbaar bij u af te leveren. Met onze korte afstanden kunnen we u een snelle service bieden, zodat u altijd verzekerd bent van een constante voorraad. Dat doen we trouwens niet alleen in Antwerpen, ook in Mechelen zijn we intussen heel actief.

Bij Bierhandel Verschueren staat klantgerichtheid centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat elk horecabedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om drankenassortiment. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om met u mee te denken en het beste aanbod op maat van uw bedrijf te creëren. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de nieuwste trends en helpen u bij het samenstellen van een drankenkaart.

Ondersteuner voor Horecabedrijven
in Antwerpen en Omgeving

Ons familiebedrijf gelooft al 4 generaties lang in de kracht van persoonlijke relaties en langdurige partnerships. We zijn er trots op dat we een hechte band hebben opgebouwd met veel horecabedrijven in Antwerpen en omgeving. We willen u niet alleen voorzien van de beste dranken, maar ook een betrouwbare partner zijn die met u meegroeit en uw succes ondersteunt.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare bierhandel in Antwerpen die uw horecazaak kan voorzien van hoogwaardige dranken, bent u bij Bierhandel Verschueren aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken om uw bedrijf te laten schitteren. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn met ons gepersonaliseerde drankenaanbod.

Vertegenwoordigers

Simon Batta

Commercieel afgevaardigde

Stef Francken

Commercieel afgevaardigde

proost

Op een succesvolle samenwerking!

Main Logo
Openingsuren
MA09:00–12:00 & 12:30-17:00
DI09:00–12:00 & 12:30-17:00
WO09:00–12:00 & 12:30-17:00
DO09:00–12:00 & 12:30-17:00
VR09:00–12:00 & 12:30-17:00
ZA09:00–13:00
ZOGesloten