Main Logo

over ons

De betrouwbare partner voor horeca en bedrijven in Antwerpen en Mechelen!

Al 4 generaties lang voorzien wij als echt familiebedrijf horecagelegenheden en bedrijven van een ruim gamma aan dranken, en we zijn er trots op dat we een belangrijke schakel zijn in de bloeiende horeca scene van Antwerpen en Mechelen.

Als prominente drankenhandel in Antwerpen begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten. Met ons uitgebreide assortiment aan dranken, variërend van lokale producten tot internationale merken, stellen we onze klanten in staat om hun gasten te verwennen met de beste selectie. Of u nu een trendy cocktailbar, een gezellig café of een stijlvol restaurant runt, wij hebben de dranken voor uw gasten.

Flexibele maat­werk­oplossingen
en persoonlijke aandacht

Een van de voordelen van samenwerken met Bierhandel Verschueren is onze flexibiliteit. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en andere eisen stelt. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een grote bestelling wilt plaatsen of een last-minute aanvulling nodig heeft, wij staan klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Bij Bierhandel Verschueren streven we naar een nauwe samenwerking met onze klanten. We geloven dat persoonlijke aandacht en een goede relatie de sleutel zijn tot succesvolle partnerships. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Strategische locatie en efficiente levering

Wat ons onderscheidt van andere drankencentrales in Antwerpen is onze strategische locatie. Gelegen vlakbij het centrum van Antwerpen, kunnen we snel en efficiënt leveren aan horecagelegenheden en bedrijven in de hele stad. Onze snelle leveringsservice zorgt ervoor dat u nooit zonder voorraad zit, zelfs niet tijdens drukke periodes. En dankzij onze collect en go formule kan u zelfs op zaterdag erg vlot bediend worden.

Maar ook in Mechelen rekenen al heel wat zaken op de service van ons familiebedrijf. Mechelen is vanuit onze vestiging aan de rand van Antwerpen heel erg vlot bereikbaar.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drankencentrale in Antwerpen of Mechelen?

Bierhandel Verschueren staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw drankbenodigdheden kunnen vervullen. Dankzij ons uitgebreide gamma, onze flexibiliteit, klantgerichtheid en snelle leveringsservice kan u met een gerust hart ondernemen.

proost

Op een succesvolle samenwerking!

Main Logo
Openingsuren
MA09:00–12:00 & 12:30-17:00
DI09:00–12:00 & 12:30-17:00
WO09:00–12:00 & 12:30-17:00
DO09:00–12:00 & 12:30-17:00
VR09:00–12:00 & 12:30-17:00
ZA09:00–13:00
ZOGesloten